Sedus is jarig

Delen

Feest bij Sedus. De fabrikant van projectmeubelen viert dit jaar de 150ste verjaardag. En die mijlpaal wil de Duitse onderneming niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Het bedrijf heeft een speciale campagne gelanceerd om de markt te informeren over het bijzondere jubileum. Hierbij wordt het motto ‘Sedus. Haltung. Seit 1871’ gehanteerd, waarmee Sedus een aantal van de eigen kenmerken in de spotlights wil zetten: “Het logo van een boom staat symbool voor de kenmerken van ons bedrijf: consistentie, dichtbij de natuur, natuurlijk en menselijk.”

Sedus werd in 1871 opgericht door Albert Stoll I. Sindsdien is er veel gebeurd. “De 150- jarige geschiedenis zit vol ideeën een revolutionaire innovaties, vol met fantastische producten en oplossingen”, aldus de woordvoerder. “De unieke combinatie van traditie, waarden en ergonomie, alsmede de nauwe samenwerking met medewerkers, partners en klanten maken Sedus zo speciaal. En dat is al zo vanaf 1871.”

Bij Sedus kijkt men niet alleen naar het verleden, maar ook met vertrouwen naar de toekomst. “Het kantoor krijgt een geheel nieuwe betekenis. Het wordt een plek van ontmoeting, uitwisseling, creativiteit en het vinden van oplossingen. Sedus ontwikkelt en produceert oplossingen die ideaal zijn voor agile werken.”

In dat opzicht wijst de fabrikant onder meer op het recent gepresenteerde systeemprogramma se:lab, dat speciaal ontwikkeld werd om tegemoet te komen aan de eisen van het eigentijdse kantoor (zie bovenstaande foto’s).

www.sedus.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand