Home > Branche > Nieuws > Veelzijdig en flexibel whiteboard

, ,

Veelzijdig en flexibel whiteboard

Delen

Onze manier van werken verandert. Mede als gevolg van de coronacrisis worden we gedwongen op nieuwe manieren te werken. Studio VIX speelt in op deze trend met verrassende producten. Nieuwste loot aan de stam van het ontwerpbureau uit Utrecht: het flexibele whiteboard SNIP.

Snip werd ontworpen door Kitty de Groot  en Menno Masterbroek en wordt geheel in Nederland geproduceerd. Het stijlvolle, flexibele en veelzijdige product is met name bedoeld voor flexwerken en flex-overleggen. “Thuis, op kantoor of bij de klant”, aldus Kitty de Groot (die overigens tevens regelmatig publiceert in Inside Information én als docent verbonden is aan Office Academy).

“SNIP is als een notitieboekje, handzaam met je mee te nemen. Een verrijdbaar notitie-canvas, die zich overal laat plaatsen, binnen, buiten, thuis, op kantoor, in het restaurant, tegen de muur, op de tafel of op de grond. In elke stand oogt zij elegant.”
Een geometrische compositie van lijnen en vlakken – strak en mooi afgewerkt – maakt dat SNIP zich elegant plaatst aan de muur. “Huiselijk en dus ook mooi voor in het thuiskantoor.” Het bijzondere whiteboard is uitgevoerd met een hoogwaardig magnetisch keramisch schrijfoppervlak, dat wit blijft en krasvast is. “Het schrijfoppervlak is omgeven door een fijn structuur, poeder-coated stalen lijst, dat fijn voelt en sierlijk oogt.”

SNIP is lekker handzaam en onder meer voorzien van een slim muurplankje (om SNIP op weg te zetten), een uitklapbare achterpoot (om SNIP overal te kunnen plaatsen), twee verborgen wieltjes (om SNIP van plek tot plek te rollen) en flexibele haken (om SNIP overal te kunnen ophangen). Ook heeft het product een verborgen handgreep aan de achterzijde.

De SNIP Flex-whiteboard vormt één familie met STRUIS Designboard en UIL Scrum whiteboard van StudioVIX. “Samen creëren ze eenheid in het interieur en vullen ze elkaar aan in visuele communicatiemogelijkheden.”

www.studiovix.nl

 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie