Home > Branche > Nieuws > DesignDistrict naar het najaar

,

DesignDistrict naar het najaar

Delen

Het is gezien de huidige omstandigheden geen echte verrassing: Design District is opnieuw verzet. Het evenement ging in 2020 in het geheel niet door, en ook de aangekondigde editie van juni van dit jaar wordt doorgeschoven. De organisatie laat weten zich nu te richten op het najaar van 2021.

“We verwachten dat het ook begin juni 2021 nog niet verantwoord is om duizenden mensen uit de interieurbranche bij elkaar te brengen”, aldus een woordvoerder. “Daarom plannen we de aankomende Design District in het najaar van 2021. We hopen iedereen dan in betere tijden en goede gezondheid te zien!” De precieze data en locatie worden later bekend gemaakt.

Design District is een vooraanstaand vakevenement voor interieurdesign in Nederland. “Gedurende drie dagen is een beursvloer van ruim 10.000 vierkante meter gevuld met presentaties van de tweehonderd mooiste interieurmerken. Maar Design District is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en kan één of meerdere lezingen volgen.”

Design District is in 2002 begonnen in Nederland onder de naam 100% Design. Het evenement heeft altijd plaatsgevonden in bijzondere en historierijke locaties zoals de Cruise Terminal Rotterdam, de Van Nelle Fabriek en het Hembrugterrein in Zaandam. Het evenement is uitgegroeid tot toonaangevend in Nederland.

www.designdistrict.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand