Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Nieuwe voorzitter RvC König + Neurath

Nieuwe voorzitter RvC König + Neurath

Delen

Nieuws uit Duitsland. Econoom Karsten Helber vervult per 1 januari 2021 de functie van voorzitter van de raad van commissarissen van de firma König + Neurath, aanbieder van kantoormeubilair en ruimtesystemen in Karben bij Frankfurt/Main.

Karsten Helber is de opvolger van Otmar Stein, van 2005 tot eind 2020 voor de producent van kantoormeubilair lid van de raad van commissarissen. De aandeelhouders hebben met Karsten Helber gekozen voor een ervaren ondernemer. Hij zal het bedrijf ondersteunen bij het uitzetten van de toekomstige strategische koers en zal zijn branche-overkoepelende, gedegen ervaring en deskundigheid inbrengen.

Karsten Helber over zijn nieuwe werkterrein: “Het familiebedrijf König + Neurath is niet alleen adviseur met betrekking tot de transformatie van de werkomgeving van zijn klanten, maar zit zelf midden in een ingrijpend veranderingsproces van productiegericht bedrijf naar oplossingsgerichte aanbieder. De raad van commissarissen ondersteunt deze heroriëntatie en ziet daar actief op toe. Ik verheug mij zeer op de op wederzijds vertrouwen gebaseerde samenwerking met de raad van commissarissen, de directie en de medewerk(st)ers.”

Naast zijn nieuwe betrokkenheid bij de firma König + Neurath is de 51-jarige in Stuttgart woonachtige Helber oprichter van diverse bedrijven, ondernemer en nog actief in andere raden van commissarissen. Hij staat volgens de woordvoerder van de Duitse kantoorinrichter voor een verantwoord, toekomstgericht en innovatief management, en heeft zijn sporen verdiend als aanjager bij de digitalisering van bedrijfsprocessen.

De firma König + Neurath ziet het komende jaar positief tegemoet. Karsten Helber: “Ik ben ervan overtuigd dat König + Neurath de toekomstige uitdagingen en de ontwikkelingen binnen de nationale en internationale markt toekomstgericht zal kunnen aangaan. Met sterk gemotiveerde en betrokken medewerkers benutten wij de transitie als kans om innovatieve concepten en oplossingen te realiseren.”

www.koenig-neurath.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie