Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Whitepaper Ahrend over werkomgeving van de toekomst

, ,

Whitepaper Ahrend over werkomgeving van de toekomst

Delen

Er is momenteel natuurlijk nogal wat te doen over de toekomst van kantoor-omgevingen. Om licht te brengen in de duisternis publiceerde Ahrend het whitepaper ‘Hybrid Working Community’.

“In de visie van Ahrend gaat de toekomstige werkomgeving een reis faciliteren door een diversiteit aan fysieke werkplekken”, aldus de inrichter over de werkomgeving van de toekomst. “Medewerkers zoeken gedurende hun werkdag de ruimtes op die het best bij hen passen; de ruimtes waarin zij op dat moment, of voor de betreffende taak, het best kunnen presteren. Precies dit verstaan wij onder de Hybrid Working Community: een werkomgeving die meer ruimte(s) biedt aan iedere medewerker om zijn of haar eigen, unieke workjourney te maken.”

Het whitepaper behelst een gedetailleerde beschrijving van de verschillende types werkomgevingen die in het kantoor van de toekomst op hun plaats zijn. Ook schetst Ahrend een stappenplan om te komen tot een passende werkomgeving. Het whitepaper is hier te downloaden.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand