Home > Ontwerp > Ontwerp & Architectuur > Buro Bogaarts stopt

Buro Bogaarts stopt

Delen

Buro Bogaarts stopt ermee. Dat meldt Jos Bogaarts via LinkedIn. “Ondanks de geweldige resultaten, de cirkel van ongelooflijk loyale, fijne opdrachtgevers, een goed gevulde opdrachtenportefeuille en inspirerende samenwerkingen hebben Dorine en ik besloten dat Buro Bogaarts interior & exterior het podium gaat verlaten.”

Volgens Jos Bogaarts hebben hij en zijn vrouw Dorine Scheijmans de keuze gemaakt ‘met de wetenschap dat vertrekken op het hoogtepunt van een feest het beste moment is’. Het laatste project dat het bureau realiseerde was het nieuwe hoofdkantoor van Logicx te Apeldoorn.(zie foto’s)

“Maar liefst 16 jaar hebben mijn vrouw Dorine en ik samen met een dream-team, met passie gestort op de meest uitdagende en uiteenlopende ontwerpvraagstukken, hebben we eindeloos veel fijne mensen leren kennen en vele dromen verwezenlijkt zien worden. Mochten we stevige, gepassioneerde, ingewikkelde en fijne, gesprekken voeren. Hebben we waardering, een gevoel van trots, hoogte- en dieptepunten mogen ervaren. Het waren heel bijzondere jaren!”

Hoe de toekomst eruit ziet is vooralsnog niet duidelijk. “We gunnen onszelf de ruimte om te aarden, te ontdekken en te ervaren waar ons pad ons brengt, om andere passies te exploreren, dàt tegen te komen wat we interessant genoeg vinden om ons wellicht weer in te verliezen. We gaan meemaken wat het leven ons nog meer te bieden heeft.”

“We zijn trots te mogen afsluiten met de laatste knaller: het nieuwe hoofdkantoor van Logicx te Apeldoorn.”

www.burobogaarts.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie