,

GZ verhuisd

Delen

GZ is verhuisd naar een nieuwe zichtlocatie aan de Schoot in Westzaan. Bij de bouw van dit nieuwe onderkomen is circulariteit van materialen volgens het bedrijf leidend geweest. “Zo zijn onder meer de fundering en de toegangswegen gemaakt van circulair beton en is er voor de inrichting van het nieuwe pand voor 98 procent gebruik gemaakt van circulaire, second-life en ge-refurbished meubilair.”

GZ OfficeXperience is een bekende naam op het gebied van kantoorartikelen, kantoormeubilair en totaalconcepten en bewijst met de samenwerking met de aannemer ook haar sporen te verdienen in projectbegeleiding en afbouw. Het nieuwe pand is mede door toepassing van een enorme hoeveelheid vierkante meters glas een echte eyecatcher. “Je ziet vanaf de openbare weg direct wat voor vlees je in de kuip hebt. Dat de interieurbouwer van GZ en een expert in digitale informatieschermen voor de leisure & hospitality zich in het naastgelegen pand vestigen, levert fantastische synergievoordelen op.”

Datzelfde geldt voor de vestiging van andere interieurexperts in de nabije omgeving. “We gaan elkaar op alle mogelijke manieren versterken. Het directe contact en de mogelijkheid vrijwel meteen met elkaar te sparren zorgen voor een versterkte positie van GZ in de wereld van hospitality-inrichtingen en daar profiteren ook onze klanten van” vertelt directeur Wout van Laar die deze plek gekscherend de meubelboulevard van de 21ste eeuw noemt.

Het nieuwe pand sluit volledig aan op de wensen en eisen van nu. Het team van GZ werkt letterlijk in het kantoor van de toekomst: een clubhuis met een virtual realityruimte, een gym en een plantenkas op het dakterras waar men tevens kan genieten van het uitzicht op het Noordzeekanaal. Het pand biedt ook ruimte aan werknemers van relaties. Het bedrijf stelt namelijk verschillende ruimtes beschikbaar aan relaties die – ingegeven door de nieuwe manier van werken en/of vanwege de restricties die covid-19 met zich meebrengt – aan het flexibiliseren zijn.

“Deze partijen kunnen rekenen op voldoende ruimte en een locatie die voldoet aan de eisen van de anderhalvemetersamenleving. Bij de ontwikkeling van zowel de schil als de inrichting van het pand is rekening gehouden met duurzame oplossingen.” Dat heeft volgens GZ’s eigen interieurontwerper Patricia Keizer-Noorlander meer voeten in aarde dan wanneer er wordt gekozen voor nieuwe materialen: “Het vereist het vermogen op een andere manier naar bestaande producten te kijken. Kunnen we ze in dezelfde vorm hergebruiken of kiezen we een andere toepassing? Een prikkel die de creativiteit ten goede komt.”

www.gz.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie