Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Satelliet presenteert een nieuw label: Satelliet Originals

Satelliet presenteert een nieuw label: Satelliet Originals

Delen

Als interieurontwerper of -architect wens je niets liever dan creatieve vrijheid om de grenzen in je werk op te kunnen zoeken, of misschien beter gezegd: om geen grenzen tegen te komen. Satelliet meubelen zoekt voortdurend naar manieren om Interieurontwerpers en conceptontwikkelaars hierbij te ondersteunen. Daarom presenteert het bedrijf uit Breda nu een nieuw label: Satelliet Originals.

Satelliet Originals is een kwalitatieve en eigentijdse meubelcollectie voor de hospitality sector, die ontwikkeld is om te voldoen aan de wensen en behoeften van zowel creatieven als gebruikers. Vanuit de behoefte om een uniek aanbod te creëren, heeft Satelliet een collectie ontwikkeld met een herkenbare signatuur. “Door jarenlange ervaring en door altijd actief op zoek te zijn naar de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van hospitality en meubilair, voorzien we met de veelzijdige collectie in deze wensen en behoeften”, aldus het bedrijf.

De Satelliet Originals collectie is niet alleen gecreëerd voor, maar ook met creatieven. De Originals worden in-house ontworpen door Studio Satelliet of in samenwerking met nationale en internationale productdesigners ontwikkeld. “Dit zijn ontwerpers die snappen dat je gezamenlijk meer bereikt en die daarnaast de pijlers ‘premium quality’, ‘tailor made’ en ‘full service’ hoog in het vaandel hebben staan. Deze vorm van samenwerking is een manier om ontwerpers het podium te bieden dat ze verdienen, maar het draagt ook zeker bij aan de diversiteit van de collectie.”

Het gezamenlijk doel is om hospitality van haar beste kant te laten zien. Een prettige omgeving zorgt er namelijk voor dat mensen zich op hun gemak voelen en daardoor beter werken, langer blijven en genieten van hun verblijf. “Het zijn deze mensen – noem ze gasten, noem ze gebruikers – die centraal staan in de ontwikkeling van de collectie. Naast sfeer eisen zij comfort en kwaliteit.”

Om deze belofte waar te maken, staat Satelliet zelf aan de basis van ieder product binnen de Satelliet Originals-collectie. Daarnaast krijgen ondernemers, interieurontwerpers en conceptontwikkelaars de handvatten die nodig zijn om gezamenlijk de meest inspirerende hospitality-locaties te creëren: plekken waar mensen elkaar graag ontmoeten. “Satelliet wil er voor iedereen zijn die gelooft in het positieve effect van goede gastvrijheid.”

De kracht en meerwaarde van de Satelliet Originals-collectie zit hem dan ook echt in personalisatie. Ieder meubelstuk heeft zijn eigen karakter, een eigen gezicht en ondersteunt op die manier de identiteit van een concept of interieur. “Wat het afmaakt, zijn de oneindige mogelijkheden op het gebied van stoffering en afwerking. Ieder product van de collectie staat voor gastvrijheid, kwaliteit, kracht, diversiteit, eigenheid, inspiratie, toepasbaarheid en functionaliteit. Dáár kom je in ieder geval niet onderuit.”

www.satellietoriginals.net

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand