Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Duurzaamheidsrapport Nowy Styl

Duurzaamheidsrapport Nowy Styl

Delen

Nowy Styl heeft een duurzaamheidsrapport gepresenteerd over de jaren 2018-2019. Dat meldt de Poolse projectinrichtingsgigant – waartoe bijvoorbeeld Rohde & Grahl in Amersfoort behoort – in een persbericht. De titel van het rapport luidt ‘Make your space responsible’.

“Nowy Styl is een bedrijf dat gelooft in maatschappelijk verantwoord ondernemen”, aldus een woordvoerder van de fabrikant. “Het bedrijf stelt doelen op de terreinen die het belangrijk vindt en legt daarover verantwoording af in duurzaamheidsrapporten.”
Het zojuist gepresenteerde rapport gaat over de beloftes die Nowy Styl maakte met betrekking tot de jaren 2018-2019. Het rapport bevat informatie over de geïmplementeerde innovaties en presenteert de beloftes voor de jaren 2020-2021.


Natuurlijk is er in ‘Make your space responsible’ aandacht voor de huidige coronacrisis. “Wij geloven dat we in reactie op die waarschuwing moeten werken aan een verder verbeterde duurzaamheidsstrategie, gericht op het verminderen van schadelijke praktijken en het implementeren van initiatieven die onze planeet en haar bewoners beschermen”, aldus Nowy Styl-directeur Adam Krzanowski.

Het duurzaamheidsrapport is een kloek werk van meer dan 130 pagina’s met veel informatie over de duurzame strategie van Nowy Styl, producten, de toeleveringsketen, het Nowy Styl-team en natuurlijk allerlei specifieke duurzaamheid-gerelateerde onderwerpen. Het rapport kan hier gedownload worden.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand