Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Opnieuw whitepaper van Lande

, ,

Opnieuw whitepaper van Lande

Delen

Lande presenteert opnieuw een whitepaper. In de publicatie Re-setting wordt vooruitgekeken naar 2021.

“2020 was een bewogen jaar. Een jaar waarin afstand houden de norm werd”, aldus een woordvoerder. “Maar ook een jaar waarin we ons – ook op afstand – meer met elkaar verbonden voelden dan ooit. Verwachtingsvol kijken we uit naar 2021. Want het is tijd voor een re-set. Ook in de werkomgeving. In deze Re-setting vind je alle inspiratie voor een veilige en prettige werkomgeving. Deze keer is een glansrol weggelegd voor onze Fundamentals, een kastsysteem dat uitblinkt in creativiteit en veelzijdigheid.”

Het whitepaper is hier te downloaden.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie