Home > Branche > Nieuws > Weer BIK-geslaagden bij Office Academy

,

Weer BIK-geslaagden bij Office Academy

Delen

De economie mag deels in pauzestand staan, binnen de huisvestingssector wordt het belang van goed opgeleid personeel onverminderd ingezien. Onlangs kon Office Academy weer tien kandidaten examineren in het kader van de Basisopleiding Inrichtingskunde (BIK). Zij slaagden allen met vlag en wimpel.

vlnr Xandra Holtkamp, Pim Hoornweg, Korina Reinders
Michelle Visser (l) en Annelies Slot – Pieters (r)
Nick Keizer (l) en Tim Verkijk

De geslaagden zijn Suzanne van der Vaart (Instituut Verbeeten), Michelle Visser (Sprank), Nick Keizer (Skepp), Heiko Wijnbergen (Schaffenburg), Annelies Pieters-Slots (Schaffenburg), Tim Verkijk (Alvero), Pim Hoornweg (SV), Yasmin Steenvoorde (Hogeschool Leiden), Korina Reinders (gemeente Nieuwegein) en Xandra Holtkamp (IFF Hilversum).

www.officeacademy.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie