Home > Productnieuws > Verlichting > ‘Verlichting die het welzijn van onze medewerkers stimuleert’

‘Verlichting die het welzijn van onze medewerkers stimuleert’

Delen

Signify (het voormalige Philips Lighting) heeft de eerste installatie van NatureConnect gerealiseerd in Nederland, een lichtinnovatie geïnspireerd door de natuur die volgens de fabrikant het welzijn en de productiviteit stimuleert.

Het systeem werd toegepast bij Van Rennes Elektro- & Installatietechniek. Bij de upgrade van het eigen kantoorpand lag de keuze voor dit innovatieve en duurzame verlichtingssysteem voor de hand. “NatureConnect brengt voortaan een prettig en dynamisch licht in onze kantooromgeving, wat het welzijn van onze medewerkers stimuleert. De eerste reacties zijn zeer positief en medewerkers voelen zich duidelijk energieker”, zegt Jaco Bervoets, Directeur bij Van Rennes. “Ik kijk terug op een uitstekende samenwerking met Signify, waardoor we nu als specialist NatureConnect gaan installeren bij bedrijven en instellingen die comfort, welzijn en productiviteit op de werkvloer belangrijk vinden.”

https://www.youtube.com/watch?v=Oe8y1vCf2nU

“In deze coronatijden willen bedrijven graag dat hun medewerkers zich goed en comfortabel voelen in hun werkomgeving”, vertelt Wouter Boxhoorn, Global Business Development Manager bij Signify. “NatureConnect kan hier zeer veel aan bijdragen, zeker in ruimten waar weinig daglicht valt. Bij de upgrade van het kantoorgebouw was Van Rennes snel overtuigd van de meerwaarde van NatureConnect. Van Rennes is nu ook meteen ons visitekaartje voor toekomstige NatureConnect- installaties!”

NatureConnect, een recente innovatie van Signify, is ontwikkeld op basis van beproefde principes van ‘Biophilic Design’, waarbij elementen uit de natuur in de binnenruimte worden gebruikt om een inspirerende omgeving te creëren die de betrokkenheid van medewerkers stimuleert. “NatureConnect combineert verschillende LED-armaturen – Daylight, Skylight en Lightscape – met een intuïtieve bediening om natuurlijke lichtscènes op maat te creëren.”

www.signify.com/natureconnect

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand