Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Digitale Meubelbeurs Brussel in volle gang

, ,

Digitale Meubelbeurs Brussel in volle gang

Delen

Het is een experiment. Meubelbeurs Brussel vind dit jaar digitaal plaats. Op dit moment – van 7 tot en met 9 december vind het evenement plaats. In het bovenstaande filmpje wordt uitgelegd hoe u de beurs kunt bezoeken.

Al sinds 1937 verbindt deze vakbeurs in Brussel de meubelfabrikanten met de meubelhandel. Eerst nationaal, later internationaal. “We bereiken de meubelhandel in België en andere West-Europese landen zoals Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Groot-Brittannië, Zwitserland, Duitsland en Scandinavië. Exposanten uit België, Nederland, Duitsland, Italië en andere Europese landen stellen hier hun nieuwste collecties voor.”

www.meubelbeurs.be

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand