Home > Productnieuws > Vloer, Wand & Plafond > Nieuw pand voor Shaw Contract

Nieuw pand voor Shaw Contract

Delen

Shaw Contract opent zijn deuren in Nederland met een nieuw pand en een nieuw toegewijd team. Dat meldt de vloerfabrikant in een schrijven aan de pers.

Shaw Contract opent in Oosterhout een kantoor, een showroom en een sample-magazijn. “De showroom biedt de mogelijkheid om de product-portfolio van Shaw Contract te presenteren en architecten, vloerenbedrijven en eindgebruikers te ontvangen om verschillende mogelijkheden voor projecten te bespreken”, aldus een woordvoerder.

Shaw Contract heeft het pand overgenomen van zijn voormalig dealer P&R Trading, sinds 1995 distributeur van Shaw Contract in Nederland. David Smith, vice-president van de divisie: “Dit is een spannende stap in de ontwikkeling van onze Europese activiteiten. We kijken ernaar uit om onze relaties in Oosterhout te verwelkomen en samen met hun mooie en duurzame vloerontwerpen te realiseren. Daarnaast zijn we voornemens een deel van ons EMEA-klantenserviceteam onder te brengen op onze nieuwe basis in Oosterhout, zodat we rechtstreeks aan de behoeften van onze klanten in continentaal Europa kunnen voldoen. Te zijner tijd zullen ook marketing- en financiële ondersteuningsfuncties worden toegevoegd aan het team”


Tevens is een nieuw direct verkoopteam geïnstalleerd. “Shaw Contract is verheugd om de accountmanagers voor Nederland, Sacha van Eibergen Santhagens, voormalig mede eigenaar P&R Trading, en Elisabeth Korenhof te verwelkomen. Sacha heeft tijdens haar tijd bij P&R Trading uitgebreide ervaring opgedaan in het werken met en verkopen van Shaw Contract producten en heeft meer dan 25 jaar ervaring in de vloerbedekking branche met een focus op design. Elisabeth zal zich ook bij het team voegen met haar ervaring in de contractmarkt in de regio Den Haag en Rotterdam. Zij zal nieuwe relaties voor het bedrijf gaan ontwikkelen met architecten, vloerenbedrijven en eindgebruikers in de Randstad.” Lars Huppertz, regionaal vice-president voor continentaal Europa, zal het verkoopteam aansturen.

Naast deze belangrijke stap in Nederland, heeft Shaw Contract ook directe verkoopteams in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Frankrijk. Het bedrijf heeft een showroom in Dubai om aan de behoeften van het Midden-Oosten en de regio Afrika tegemoet te komen.

shawcontract.com

 

 

 

Momenteel wordt er in de showroom toonaangevende vloerbedekking collecties getoond.

Het betreft tapijttegel collecties die in de fabriek van Shaw Contract in Schotland zijn geproduceerd, met een interessant prijsniveau en een snelle levertijd.

 

Over Shaw Contract

Shaw Contract ontwerpt en produceert tapijten, tapijttegels en hoogwaardige producten die het fundament vormen van ruimtes en voor de mensen die zich daarin begeven.

Onze mensgerichte benadering heeft het doel om een duurzaam impact te hebben op onze relaties in alles wat we doen. Wij zijn optimistisch en zetten ons in voor een positieve verandering voor mens en planeet .

 

Shaw Contract is de merknaam van Shaw Europe Ltd, met kantoren in Londen, Dubai, Oosterhout, Parijs en een productiebasis in Sanquhar, Schotland.

 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie