Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > ‘Hollands glorie in Shanghai’

, ,

‘Hollands glorie in Shanghai’

Delen

Afgelopen maand opende de Nederlandse modeontwerper Jan Taminiau zijn eerste winkel/showroom in Azië. Taminiau noemt het ‘een leefruimte in het hart van Shanghai, waarbij hij mensen uitnodigt tot het ontdekken van hun artistieke ziel en creatieve vrijheid’. Voor het interieur van de boetiek koos Taminiau voor de Amulet-poef van Leolux, ontworpen door Edward van Vliet.

De Amulet-serie van Edward van Vliet is opvallend door zijn vorm en verhoudingen. “Amulet I is aan de onderzijde afgerond met facetten en krijgt extra diepte door de opengewerkte verticale naden met aan de binnenzijde een afwijkende kleur”, aldus Leolux. “Amulet II heeft zowel boven als onder facetten. Hier zijn de accenten aangebracht in de vorm van een siersteek, die versmelt met, of juist kleurrijk afsteekt tegen de bekleding van uw keuze. De designs van Van Vliet stralen zonder enige uitzondering pure klasse en elegantie uit. Het is de combinatie van warme stoffen en de zachte glans van de materialen waarmee hij tijdloze combinaties maakt.”

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. “Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.”

www.leolux.nl

 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand