Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > ‘Reizende ergonoom’ enthousiast over Wilkhahn AT

, ,

‘Reizende ergonoom’ enthousiast over Wilkhahn AT

Delen

De AT is voorzien van een QR code. “Deze QR code geeft toegang tot een digitale zitinstructie. Zo kun je op ieder moment en op iedere locatie zien hoe de AT bureaustoel ingesteld moet worden”, aldus een woordvoerder van Wilkhahn.

De AT kent een gestoffeerde of mesh rug en is na de ON en IN de derde in de generatie 3D synchroon bureaustoelen. “Naast de basis zithoogte is de AT ook leverbaar in een ESP variant (Elevated Seating Position) waarbij de zithoogte 43 tot 61 centimeter is. In 2019 werd de AT gekozen tot de beste bureaustoel in Duitsland. De AT is EN 13.35 genormeerd en is voorzien van de hoogste milieu normen.”

www.wilkhahn.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie