Home > Branche > Nieuws > BNA presenteert scenario’s

, ,

BNA presenteert scenario’s

Delen

BNA heeft onder de titel ‘Catch Covid-19’ en ‘Countering Corona’ een tweetal nieuwe publicaties ontwikkeld waarin de mogelijke gevolgen van de coronapandemie voor de architectenbranche en de architectenbureaus zijn verkend.

Catch Covid-19 beschrijft een viertal omgevingsscenario’s voor de branche als geheel, waarbij van buiten naar binnen wordt gedacht. Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen waar een organisatie zelf geen invloed op heeft maar die wel heel bepalend zijn? Countering Corona omvat  een serie doelscenario’s, waarbij van binnen naar buiten wordt gedacht. Welke meest strategische keuzes kun je met je organisatie maken in een gegeven context?

“Scenario’s zijn geen voorspellingen, maar een strategisch instrument om mogelijke toekomsten in kaart te brengen en daarover in dialoog te gaan of keuzen voor organisaties of bedrijven te onderbouwen”, aldus de branchevereniging voor architecten in een toelichting.

De toekomstscenario’s zijn exclusief voor BNA-leden, maar zijn ook te bestellen in de BNA Shop.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie