,

IMM 2021 van de baan

Delen

Helemaal onverwacht is het niet: de ‘hybride’ editie van de Internationale Möbelmesse (IMM) in Keulen, die voor januari 2021 gepland stond, is alsnog afgeblazen. De ’tweede golf’ gooit roet in het eten.

“We moeten de realiteit onder ogen zien, hoe pijnlijk ook”, zegt Kölnmesse-directeur Gerald Böse. “Als gevolg van de recente ontwikkelingen was de onzekerheid onder exposanten te groot. We hebben de beslissing om de beurs af te lasten genomen in nauw overleg met de Duitse branchevereniging VDM, de exposanten en onze partners.”

De IMM 2021 zou een ‘hybride’ evenement worden met zowel een digitale als een fysieke component. Böse benadrukt dat het gehele evenement nu van de baan is. “Omdat de fysieke en digitale facetten nauw met elkaar verbonden waren heeft het geen zin de beurs alleen digitaal te houden”, zegt hij. “Maar we zijn optimistisch over de toekomst en kijken met dubbel veel verwachting uit naar 2022. Dan kan de industrie zich weer verzamelen in Keulen om het jaar dynamisch te beginnen met de IMM.”

Zoals de zaken er nu voorstaan, zal de 2022-editie van de IMM ‘gewoon’ fysiek plaatsvinden. Wél zal er ook een digitale component zijn. In de loop van de komende weken wordt het concept voor 2022 verder uitgewerkt in overleg met exposanten en andere belanghebbenden. De beurs staat op de rol voor 19 tot en met 23 januari 2022.

www.imm-cologne.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie