Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Cradle-to-Cradle Challenge Award voor Wilkhahn

,

Cradle-to-Cradle Challenge Award voor Wilkhahn

Delen

Wilkhahn heeft voor de tweede maal de prestigieuze Cradle to Cradle Challenge Award gewonnen bij de jaarlijkse Duitse Architect’s Darling-prijzen. “De jury vindt de prestaties van Wilkhahn op het gebied van milieu indrukwekkend”, aldus een woordvoerder van de Duitse fabrikant.

“Wilkhahn is een internationale pionier op dit terrein. Dit komt mede tot uitdrukking in de milieurapportage 2020-2022.” De milieurapportage 2020 2022 is op te vragen via [email protected].

De familieonderneming is sinds 1907 gevestigd in een 100 hectare groot beschermd natuurgebied. Al sinds de jaren ’70 zijn ‘scheidbare componenten’ een wezenlijk onderdeel van de productontwikkeling bij de Duitse fabrikant. “Duurzaam in groen en duurzaam in langdurig gebruik maken van Wilkhahn een mondiale topspeler.”

Wilkhahn greep dus goud in de categorie Cradle-to-Cradle Challenge van de Architect’s Darling-prijzen. De jury, bestaande uit tal van prominente Duitse architecten, lauwerde voorts Object Carpet (zilver) en Mosa (brons).

www.wilkhahn.nl

 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie