Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Meubelbeurs Brussel gaat digitaal

, ,

Meubelbeurs Brussel gaat digitaal

Delen

Hoe kon het ook anders? Na de Dutch Design Week, die vorige week een succesvolle digitale editie beleefde, gaat ook Meubelbeurs Brussel door in een digitale variant. Het evenement wordt gehouden van maandag 7 tot woensdag 9 december 2020.

“In normale omstandigheden zou het momenteel in Brussel al één en al bedrijvigheid zijn om je binnenkort te kunnen ontvangen”, aldus de beursorganisatie. “En we vinden het nog altijd heel erg jammer dat het dit jaar niet kan! Het verloop van de covid-19 epidemie heeft ons bevestigd dat we in augustus wel de juiste beslissing hebben genomen.”

“Van maandag 7 december tot en met woensdag 9 december openen we onze digitale Meubelbeurs Brussel. Niet hetzelfde, en dat beseffen we maar al te goed! Toch willen we onze rol ook dit jaar invullen, en dat is meubelfabrikanten en handel samenbrengen. Zo geven we aan onze exposanten de kans om toch hun nieuwigheden voor te stellen. En als meubelhandel hoef je je voor één keer niet te verplaatsen maar kan je toch je nieuwe collecties bestellen. Handig toch?”

Registreer binnenkort via de website.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie