Home > Branche > Nieuws > Lighttronics weer ‘in business’ na brand

,

Lighttronics weer ‘in business’ na brand

Delen

Lightronics heeft na de brand van medio september de productie weer hervat. Kort na de brand slaagde de producent van verlichtingsoplossingen erin een tijdelijke productielocatie te vinden in Waalwijk. Inmiddels is de assemblage weer in volle gang.

Bij de brand werd de assemblage-afdeling van Lightronics verwoest. De voorraad grondstoffen en halffabricaten bleven echter behouden. Dit maakte het mogelijk om relatief snel weer van start te gaan.


Jos Spapens, Managing Director: “We zijn heel blij dat er geen gewonden zijn gevallen. Dankzij kordaat optreden heeft de brandweer een deel van het bedrijf kunnen redden en is erger voorkomen. Wij zijn zeer onder de indruk van de hartverwarmende reacties van onze relaties. Het geeft ons de kracht onze schouders er onder te zetten en door te gaan.”

De assemblage in de tijdelijke productieruimte aan de Industrieweg in Waalwijk is begin oktober opgestart. “Wij bouwen de komende week gestaag verder aan het uitrollen van de assemblage en zijn blij deze mijlpaal met u te kunnen delen”, aldus een woordvoerder. “Met de opstart van de assemblage willen we ons vooral op de toekomst richten en de effecten van de brand voor u zo veel mogelijk beperken.”

www.lightronics.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand