Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Virtueel event van Sedus

, ,

Virtueel event van Sedus

Delen

Oktober is in ‘even jaren’ normaalgesproken een ‘Orgatec-maand’. Maar nu de grote internationale beurs voor projectmeubilair niet doorgaat zoeken fabrikanten naar andere manieren om hun nieuwste producten te presenteren. Zo ook Sedus. De Duitse fabrikant houdt op 29 oktober het virtuele event ‘New Dimensions’.

Het event vindt op 29 oktober plaats van 18.00 tot 19.00 uur. Op het programma staat de presentatie van de nieuwe producten en oplossingen van Sedus. Deze zullen worden toegelicht door Holger Jahnke (CEO Sedus Stoll) en Birgit Gebhardt (trendexpert). Tijdens de bijeenkomst is er onder meer aandacht voor de nieuwste ruimteplanningsconcepten, agile, intelligent en mensgerichte oplossingen en het belang van samenwerking.

“Dit jaar staan we voor nieuwe uitdagingen in een buitengewone situatie”, aldus Onno Mazer van Sedus Nederland in een toelichting op het online event. “Dit beïnvloedt zowel ons dagelijks leven als ons werkzame leven. Meer dan ooit waarderen wij de betekenis van samenwerken met collega’s op de werkvloer. Wat we nodig hebben is fysieke distantiëring maar wel met sociale nabijheid. De werkplek moet worden hervormd zodat deze veilig en effectief is voor mensen om te kunnen blijven samenwerken.”

“Naarmate het kantoor aan huis meer een integraal onderdeel wordt van onze werkomgeving, heeft ‘het kantoor’, zoals we het ooit kenden, zijn grenzen verlegd. Er is nu een kans om deel te nemen aan onze gemeenschappelijke missie om nieuwe werkplekken te creëren: ruimtes die flexibel, agile en inspirerend zijn. Om ervoor te zorgen dat mensen de vrijheid van keuze, interactie, interconnectiviteit, inspiratie en welzijn ervaren.
Ruimtes waar mensen samenwerken in een ‘new dimension’.”

Aanmelden voor het event kan via de volgende link: https://www.sedus.com/en/new-dimensions/

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie