Home > Branche > Nieuws > Vitra organiseert tweedaagse digitale ‘summit’

,

Vitra organiseert tweedaagse digitale ‘summit’

Delen

Nieuws van Vitra. De designmeubelfabrikant houdt binnenkort een tweedaagse digitale ‘summit’ (we berichtten er op deze pagina al eerder over). Inmiddels is het programma van de Vitra Summit 2020 bekend.

Op 22 en 23 oktober zullen tal van interessante sprekers een hele serie relevante thema’s belichten.  “De Vitra Summit bestaat uit 2 dagen, verdeeld in vier hoofdthema’s waarin we wetenschappers, creatievelingen, bedrijfsleiders, een chef-kok en zelfs atleten hebben uitgenodigd om hun inzichten te delen.” Onder de sprekers bevinden zich onder (veel) meer Rolf en Nora Fehlbaum, Hella Jongerius. Konstantin Grcic, Sevil Peach en Esther Perel.

De tickets voor de summit zijn gratis: belangstellenden kunnen zich registreren voor alle sessies, een deel of een enkele sessie op de Vitra Summit pagina: https://www.vitra.com/nl-nl/page/summit.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand