Home > Productnieuws > JŪV Wall zet uw organisatie in beweging

JŪV Wall zet uw organisatie in beweging

Delen

(Adverorial)

JŪV Wall van Ergotron, is de innovatieve oplossing die het mogelijk maakt om onderbenutte ruimtes een flexibele functie te geven.

JŪV Wall is een innovatieve werkplekoplossing voor het moderne kantoor. Door het inklapbare werkblad en het ontbreken van een onderstel is JŪV ruimtebesparend en draagt het bij aan een flexibele en creatieve kantoorinrichting, waarbij ook minder gebruikte ruimtes slim benut kunnen worden. De gepatenteerde Constant Force™-technologie biedt een traploze, niet elektrische hoogteverstelling van maar liefst 66cm en daarmee een volwaardige zit-sta werkplek. De moeiteloze en intuïtieve hoogteverstelling nodigt tevens uit tot het regelmatig wisselen van de werkhouding, wat de gezondheid en productiviteit ten goede komt.

JŪV is zeer breed inzetbaar, als flexwerkplek voor verschillende gebruikers, als aanlandplek voor kort (samen-)werken en als dynamische plek voor een overleg met collega’s of bezoekers. Ook voor kleine ruimtes en zelfs in een zogenaamde belcel is JŪV zeer geschikt, mede door de optie om te variëren met de vorm en de afmeting van het werkblad. Wanneer de werkplek niet in gebruik is kan het werkblad ingeklapt worden om plaats te maken voor een ander gebruik van de ruimte.

Ook aan de integratie van technologie is gedacht. JŪV kan gecompleteerd worden met een optionele monitorarm voor een of twee schermen en met een in het werkblad geïntegreerde opbergruimte voor kabels, waarin zich tevens meerdere USB- en stroomaansluitingen bevinden.

Een zeer flexibele oplossing voor de kantoorinrichting of als thuis werkplek. Steeds meer mensen werken thuis en niet iedereen heeft plek om een thuiskantoor in te richten. Met deze compacte ergonomische werkplek kunnen ook thuiswerkers gezond en actief aan de slag.

Ontdek meer over JŪV Wall online. JŪV Wall zelf ervaren? Neem contact met ons op +31.33.45.45.600, [email protected] , www.ergotron.com/pro .

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie