Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Johow weg bij Klöber

, ,

Johow weg bij Klöber

Delen

Ralf Johow is vertrokken bij Klöber. Dat meldt de stoelenfabrikant in een persbericht. Ralf Johow is meer dan 3 jaar werkzaam geweest als directeur Marketing en Verkoop bij Klöber GmbH.

“Per 1 januari wordt in deze vacature een opvolger benoemd”, aldus een woordvoerder. “Tot dat moment zijn de verantwoordelijke regionale verkoopleiders tijdelijk belast met het waarnemen van de verkooptaken van dhr. Johow. Onze medewerkers in de buiten- en binnendienst zullen u op de gebruikelijke wijze blijven ondersteunen. Wij zeggen Ralf Johow dank voor zijn betrokkenheid bij ons bedrijf en onze klanten en wensen hem alle goeds voor de toekomst.”

www.kloeber.com 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie