Home > Ontwerp > Ontwerp & Architectuur > Big White van SLV met nieuwe producten

,

Big White van SLV met nieuwe producten

Delen

SLV introduceert in de Big White ‘21 collectie de nieuwe Numinos productfamilie. Het betreft modulair opgebouwde downlights, spotlights (opbouw en 3-fase) en pendelarmaturen. “Diverse kleuren, wattages, reflectoren en optieken vormen meer dan duizend combinaties”, aldus een woordvoerder van SLV.

Traditiegetrouw verschijnt in oktober de jaarlijkse hoofdcatalogus van internationaal verlichtingsmerk SLV: de Big White. De nieuwste editie van de catalogus telt meer dan negenhonderd rijk geïllustreerde pagina’s en ruim 3.500 producten. “De Big White ‘21 is er naast A4-formaat ook als een handige pocket editie op A5-formaat, die qua
inhoud verder gelijk is aan zijn grote broer.”

Bijzondere aandacht krijgt de zeer uitgebreide Numinos-serie, die dit jaar geïntroduceerd wordt. “Het gaat om een modulaire professionele armaturenfamilie, waarmee vrijwel elke vraag naar downlights, spotlights en pendelarmaturen kan worden ingevuld. De keuze uit meerdere wattages, kleurtemperaturen, kleuren behuizing, reflectoren, optieken en montagemogelijkheden zorgt voor meer dan duizend mogelijk combinaties. De armaturen
worden in Duitsland gebouwd. Een handige configurator zal helpen in het vinden van de perfecte Numinos-oplossing bij een verlichtingsvraagstuk.”

De Big White ’21 wordt geïntroduceerd met een speciale actie: de Big White Week. Deelnemers aan deze actie vragen gratis een catalogus aan en de eerste 2.500 deelnemers ontvangen daarbij een sportieve SLV Hoodie van Osaka (winkelwaarde van 60 euro). Bovendien kunnen de deelnemers kans maken op een cadeuabon voor Coolblue ter waarde van 500 euro. “Ga voor deelname en actievoorwaarden naar www.bigwhite.nl of naar de
elektrotechnische groothandel.”

SLV kent een zeer uitgebreid assortiment verlichting voor woningen, kantoren, winkels en horeca. “Ondersteunende diensten zoals het geven van product- of lichtadvies, het maken van lichtberekeningen, 2D of 3D visualisaties, het leveren van demo producten en de complete ontzorging van A tot Z, maken onderdeel uit van de service van SLV Nederland.
SLV staat voor een prijs en kwaliteit die in goede harmonie zijn. 98 Procent van de producten is uit voorraad leverbaar, waardoor leveringen snel en betrouwbaar plaatsvinden. De producten van SLV worden veelal met 5 jaar garantie geleverd.”

www.slv.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie