Home > Productnieuws > Interieurbeplanting > VHG peilt scholingsbehoefte

,

VHG peilt scholingsbehoefte

Delen

Branchevereniging VHG heeft op verzoek van sociale partners een kleine enquête opgezet om te peilen welke scholingsbehoeften er leven bij ondernemers en medewerkers van kleine groenbedrijven (1 tot 10 medewerkers).

Relatief weinig kleine bedrijven blijken namelijk gebruik te maken van de scholingsregeling. Dat willen de VHG en de sociale partners graag graag veranderen.

Branchevereniging VHG behartigt de belangen van de ondernemers in het groen. Bij VHG zijn in totaal 1.100 bedrijven aangesloten. Zij zijn actief in de aanleg en het onderhoud van particuliere en bedrijfstuinen, openbaar groen, dak- en gevelbegroening, interieurbeplanting en als boomspecialist. VHG wil namens de branche de gesprekspartner zijn die maatschappelijke en economische meerwaarde van groen onder de aandacht brengt bij politiek, institutionele partijen en burgers.

Met de resultaten van de enquête willen VHG en sociale partners de scholing voor groenbedrijven toegankelijker maken. VHG-lidbedrijven en hun medewerkers hebben de enquête inmiddels ontvangen. Ondernemers die geen lid zijn van VHG, kunnen via de VHG-website aangeven aan de enquête te willen deelnemen.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand