Home > Productnieuws > Interieurbeplanting > ‘Houtboek’ van MaterialDistrict

, , , , ,

‘Houtboek’ van MaterialDistrict

Delen

MaterialDistrict heeft een nieuw boek uitgebracht. Het door Pablo van der Lugt en Atto Harsta geschreven ‘Tomorrow’s Timber’ gaat over innovatieve manieren van houtgebruik in de bouwsector. In de woorden van de auteurs zelf: “Towards the next building revolution”.

Het prachtige en rijk-geïllustreerde boek biedt een schat aan informatie over het bouwen met hout. Aan de hand van onder meer prachtige case studies wordt getoond wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is. Natuurlijk wordt er daarbij ook verwezen naar de noodzaak om in deze tijd gebruik te maken van het ‘biobased’ materiaal hout.

“Tomorrow’s Timber is een informatieve en belangrijk bron voor iedereen die de balans met de planeet wil herstellen bij het ondersteunen van de menselijke behoeftes”, aldus een woordvoerder van uitgever MaterialDistrict.

Het boek werd mede mogelijk gemaakt door Accysys Technologies, PEFC Netherlands, Lüning Structural Engineers, Derix & Co. en FSC Netherlands. Aanschaf wordt van harte aanbevolen. Tenzij uw luidkeels beleden aandacht voor een circulaire economie alleen maar marketing-gewauwel is, natuurlijk.

books.materialdistrict.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie