Home > Branche > Nieuws > Architect@Work in bijzondere omstandigheden

,

Architect@Work in bijzondere omstandigheden

Delen

Het was bijzonder om elkaar weer eens ‘in het echt’ te treffen. Deze week werd in Rotterdam de beurs Architect@Work gehouden. Rustiger dan normaal, maar een bezoek zeker waard.

Ondanks ‘corona’ had een heel aantal exposanten en bezoekers toch de weg gevonden naar Ahoy. We troffen vloerfabrikanten, aanbieders van verlichting, producenten van akoestische oplossingen, specialisten op het gebied van interieurgroen, enzovoort. Aanbieders van projectmeubilair waren overigens niet te vinden in de (voor de gelegenheid iets ruimer opgezette) beurshal. Maar dit is een ontwikkeling die niet aan Covid 19 gekoppeld kan worden: ook tijdens eerdere edities waren meubelfabrikanten al vaker als bezoeker dan als exposant aanwezig op architect@work.

Behalve stands van exposanten was er ook een door MaterialDistrict samengestelde materialenexpositie te bezoeken. “Schoonheid, betekenis, verwondering en karakter. De materialen van de toekomst hebben zowel deze eigenschappen, als de duurzaamheidseisen ten aanzien van energie, circulariteit en gezondheid”, aldus een woordvoerder. Beursbezoekers namen de nieuwe materialen geconcentreerd in zich op, daarbij soms per abuis de verkeerde looprichting hanterend (zoals ondergetekende).

In de komende editie van Inside Information is een uitgebreid verslag te lezen van de beurs.

www.architectatwork.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie