Home > Branche > Nieuws > Materiaal-expositie tijdens Architect@Work

,

Materiaal-expositie tijdens Architect@Work

Delen

Gaan we weer een beetje terug naar normaal? Feit is dat deze week een vertrouwde beurs ‘gewoon’ plaatsvindt. Op 16 en 17 september wordt in Rotterdam Architect@Work gehouden (zie ook dit artikel). Behalve stands van exposanten is er ook een door MaterialDistrict samengestelde materialenexpositie te bezoeken.

“Schoonheid, betekenis, verwondering en karakter. De materialen van de toekomst hebben zowel deze eigenschappen, als de duurzaamheidseisen ten aanzien van energie, circulariteit en gezondheid”, aldus een woordvoerder.

Met de tentoonstelling ‘Fantastic Future’ toont MaterialDistrict de laatste materialen die zowel biobased zijn, van recycled materiaal zijn gemaakt of van restmaterialen, maar die ook mooi zijn, fascinerend, leuk en die al onze zintuigen prikkelen. “Een honderdste editie A@W viert zowel geschiedenis als toekomst, en het internationale karakter dat daarbij hoort. Mooi gerecycled kunststof met een geheel eigen identiteit uit Nederland, eigenwijze tegels van restmateriaal uit Spanje, akoestische panelen van 100 procent bio based pulp uit Zweden of lichtgewicht aluminium panelen gemaakt met zout uit België; leef je uit en ‘express yourself’ met deze materialen van de toekomst.”

www.architectatwork.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand