Home > Branche > Nieuws > Knevel Architecten wordt WRK Architecten

,

Knevel Architecten wordt WRK Architecten

Delen

Knevel Architecten laat weten dat het per 14 september 2020 verder gaat onder de naam WRK Architecten. Een afkorting die verwijst naar de namen van voormalig partner John van de Weg, partner Benjamin Robichon en oprichter/partner Gert Jan Knevel.

WRK Architecten is een merknaam die de basis van het bureau respecteert, maar ook recht doet aan de huidige omvang en samenstelling van het bureau: met de recente benoeming van associates Barbara Dirks, Rob Dekker en Naud Schroeder is de vertegenwoordiging van het bureau sterk uitgebreid.

In een persbericht over de naamswijzigng omschrijft het bureau de eigen werkwijze als volgt: ‘WRK Architecten werkt met een ervaren en vakkundig team aan uitdagende en complexe projecten. Aan een omgeving die aansluit op de behoeften van de gebruiker. Die geborgen en eigen voelt. Die stimuleert en uitdaagt en waarin het verbinden van mensen centraal staat.

WRK Architecten ontwerpt vanuit een innerlijke drive met oog voor nieuwe maatschappelijke ontwikkelingen. Kijkt om zich heen. Gaat de straat op. Brengt bewoners, ondernemers, gemeenten en opdrachtgevers bij elkaar.

Wij kijken er naar uit om samen met opdrachtgevers en overheden verder te werken aan een duurzame inspirerende wereld die ruimte geeft voor groei en ontwikkeling’.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie