Home > Branche > Nieuws > Van Eijk & van der Lubbe genomineerd door Dezeen

,

Van Eijk & van der Lubbe genomineerd door Dezeen

Delen

Mooi nieuws voor de ontwerpers van Van Eijk & van der Lubbe: twee projecten van het bureau zijn genomineerd voor de Dezeen Awards 2020.

Het betreft onder andere het interieurontwerp voor Domstate Zorghotel in Utrecht (eerder uitgebreid besproken in de papieren editie van Inside Information). Het ontwerp is geselecteerd voor de categorie ‘Leisure and Wellness Interior’.

“Zorghotel Domstate, een vier sterrenhotel waar je kunt revalideren”, aldus een woordvoerder. “Een gebouw met vierentachtig hotelkamers, een restaurant, verschillende behandelruimtes en kantoren. Onder de noemer ‘Alles is revalidatie’, winnen gasten hun zelfstandigheid terug. We creëerden een ‘healing environment’. Een omgeving die bijdraagt aan herstel. Niet alleen in de therapie ruimtes, maar juist ook daarbuiten.”

Ook het ontwerp voor de tentoonstelling ‘Nature’ is genomineerd voor de Dezeen Awards 2020, in de categorie ‘Exhibition Design’. Het betreft een circulair tentoonstellingsontwerp voor Cube design museum, in samenwerking met Cooper Hewitt, Smithsonian Design Museum.

www.vevdl.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie