Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Nieuw merk van Klöber: Kretho

,

Nieuw merk van Klöber: Kretho

Delen

Nieuws van Klöber. De stoelenfabrikant introduceert een nieuw merk: Kretho. “Kretho staat voor duurzaam geproduceerde producten uit hergebruikt petvilt”, laat Sales manager Benelux Tom van den Berg weten via zijn LinkedIn-account.

Het eerste product is de Take o Seat, een flexible, opvouwbare kruk. “Overal inzetbaar. Meenemen, uitklappen en zitten! Voor op kantoor, maar waarom ook niet voor thuis?” Het product is in de loop van deze maand (september 2020) leverbaar.

www.klöber.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand