Home > Branche > Hybride werken > Wat doet thuiswerken met ons brein?

, ,

Wat doet thuiswerken met ons brein?

Delen

Is ‘het nieuwe normaal’ wel zo normaal? Door 4 à 5 dagen per week thuis te werken, 3 uur per dag video te bellen, weinig tot geen sociale contacten met collega’s en al zittend aan de keukentafel neemt het aantal schermuren exponentieel toe.

In een webinar op donderdag 3 september staan dr. Erik Matser (klinisch neuropsycholoog) en Tom van Maris Msc (sales director BakkerElkhuizen) stil bij de effecten van thuiswerken op ons brein. Tevens reiken ze handvatten aan hoe u als werkgever hiermee kunt omgaan. Naast de wetenschappelijke onderbouwingen in dit webinar belooft de organisatie met praktisch toepasbare oplossingen te komen.

Deelname aan het (Engelstalige) webinar is gratis.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand