Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Ultra-flexibele werkplek van Wilkhahn

,

Ultra-flexibele werkplek van Wilkhahn

Delen

In tijden van crisis worden mensen creatief. Het nieuwste product van Wilkhahn bewijst dit eens te meer. De Duitse fabrikant komt met de Fold-up Workspace met een wel heel bijzondere flexibele werkplek.

Wilkhahn onderzocht de hoogst diverse settings waarin kantoorwerkers momenteel werken en kwam naar aanleiding daarvan met een geheel nieuw idee voor een kantoorwerkplek: Fold-up Workspace. “Met Fold-up Workspace kun je elke keuken, eetkamer of zelfs tuintafel in een handomdraai veranderen in een private werkplek”, aldus het bedrijf.


Volgens de woordvoerder van Wilkhahn komt het nieuwe product effectief tegemoet aan alle eisen op het gebied van mobiel werken, zoals de behoefte aan concentratie en privacy, het tegengaan van verblinding door de zon en het reduceren van geluid. “Bovendien wordt het product geleverd in een handzame platte draagzak, die ervoor zorgt dat de werkplek net zo eenvoudig te vervoeren en op te bergen is als bijvoorbeeld een kostuum.”

De Fold-up Workspace is gemaakt van akoestisch PET-materiaal en is verkrijgbaar in twee versies: de brede Comfort en de smallere Smart.

www.wilkhahn.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand