Home > Branche > Hybride werken > BIS-whitepaper over thuiswerken

, ,

BIS-whitepaper over thuiswerken

Delen

We werken nog altijd massaal thuis. Maar doen we dat wel op een goede en veilige manier? Met een whitepaper wil BIS/Econocom telewerkende kantoorkrachten ondersteuning bieden.

“Thuiswerken. In de anderhalvemetersamenleving van nu moéten de meeste mensen wel”, aldus een woordvoerder van het bedrijf dat gespecialiseerd is in het bieden van (onder meer) audiovisuele oplossingen in de kantooromgeving. “Grote kans dat veel werkgevers en werknemers in deze tijd de enorme voordelen van thuiswerken gaan ervaren. En dat we in het post-coronatijdperk nog meer dan voorheen gaan thuiswerken, inclusief online vergaderen en samenwerken.”

Dit is volgens BIS/Econocom dan ook een mooie gelegenheid voor een whitepaper over thuiswerken. “Want wat zijn eigenlijk die voordelen? Waar moet je op letten als je thuiswerkt? En zeker ook: wat zijn de mogelijkheden, kansen en aandachtspunten van online samenwerken en vergaderen?”

In het whitepaper staat informatie te lezen over bijvoorbeeld de voorwaarden voor thuiswerken, de verschillen tussen online vergaderplatforms en etiquetteregels bij online vergaderen. Het whitepaper is te downloaden via de website van het bedrijf uit Barendrecht.

 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie