Home > Ontwerp > Akoestiek > ABV in zee met Roberto Kaptein

, ,

ABV in zee met Roberto Kaptein

Delen

De Belgische kantoorinrichter ABV heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Roberto Kaptein om haar activiteiten binnen de Nederlandse markt verder te intensiveren.

Kaptein was in het verleden werkzaam bij onder meer Samas, Assenburg en Vepa. Momenteel is hij partner bij Friends in Furniture. “Dit is een bedrijf opgericht om interessante merken op de Nederlandse markt te introduceren en te verkopen aan dealers, interieurontwerpers en overige marktpartijen”, aldus Kaptein. “Friends in Furniture verbindt, adviseert en werkt samen om inspirerende, comfortabele en gezonde werkomgevingen te creëren.”

Kaptein is sinds kort een samenwerking aangegaan met het Belgische ABV. “Vanaf 01 juli zal ik naast mijn activiteiten voor Friends in Furniture de positie van ABV We design silence binnen de Nederlandse markt gaan vertegenwoordigen”, aldus Kaptein. “Tegelijkertijd zal ik voor alle bestaande ABV-relaties en activiteiten het dagelijks aanspreekpunt zijn om zodoende te positie van ABV binnen de Nederlandse markt te versterken.”

Sinds 1984 ontwerpt en produceert ABV onder de conceptnaam ‘We design silence’ akoestische inrichtingssystemen bestemd voor publieke en professionele ruimtes. “Trouw aan haar traditie van innovatie en service, voert het bedrijf vandaag verder geavanceerd onderzoek uit naar ecologische en ergonomische oplossingen”, stelt een woordvoerder van de Belgische kantoorinrichter. “Performant, innovatief, modulair en ecologisch anticipeert ABV we design silence op de actuele en toekomstige uitdagingen binnen sterk veranderende werkprocessen en vormt aldus de nieuwe standaard voor comfort binnen de individuele en collectieve werkomgevingen.”

www.abv-wedesignsilence.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie