Home > Ontwerp > Akoestiek > Michael Kuiper naar BOW

, ,

Michael Kuiper naar BOW

Delen

Na 33 jaar verlaat directeur Michael Kuiper (47) Desko. Samen met Glenn Holland (technical founder) en het studio-team van Entweder gaat hij bouwen aan BOW: een ‘venture’ op het grensvlak van kantoorinrichting en technologie. Dat meldt BOW via LinkedIn.

“Organisaties ontwikkelen zich namelijk sneller en sneller”, aldus de woordvoerder van het bedrijf. “Kantoorgebouwen en hun inrichtingen zijn echter nog net zo statisch als jaren geleden. Het gevolg van deze groeiende ‘mismatch’ is dat inrichtingen de groei van organisaties absoluut niet faciliteren. Tafels, stoelen en kasten waren al compleet flexibel maar wanden, ruimten, dividers en booths zeer zeker nog niet. BOW heeft dit probleem opgelost met de ontwikkeling van een compleet nieuwe prefab productlijn voor privacy en afscheiding op kantoor.”

Samen met het meer reguliere meubilair voor thuis en kantoor levert BOW hiermee een compleet inrichtingspakket voor kantoren binnen 7 werkdagen vanuit voorraad. “Het totale aanbod van BOW wordt compleet gemaakt door een aantal technologieën die zorgen voor een verhoogd niveau van gastvrijheid in de kantoren: voorbeelden hiervan zijn elektrische sloten, omgevingssensoren, receptiezuilen en boekingsdisplays.”

Michael Kuiper heeft zin in de nieuwe uitdaging. “Als 14-jarige jongen ben ik begonnen als schoonmaker bij Desko”, schrijft hij op zijn LinkedIn-pagina. “33 Jaar later neem ik afscheid als directeur en aandeelhouder van dit prachtige bedrijf. Er is namelijk een kans ontstaan om een nieuwe stap te maken in mijn carrière om mijn droom te verwezenlijken om te bouwen aan een nieuw bedrijf, BOW.”

http://www.BOWfitout.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand