Home > Ontwerp > Ontwerp & Architectuur > EDGE presenteert ‘The New Normal Office’

,

EDGE presenteert ‘The New Normal Office’

Delen

Het hypermoderne kantoorgebouw van vastgoedontwikkelaar EDGE in Amsterdam is helemaal corona-proof. Dat stelt de organisatie in een persbericht. Het bedrijf heeft de nieuwe situatie ‘The New Normal Office’ gedoopt.

Om tot de besmettingsvrije kantoorvloer te komen zette EDGE een ’taskforce’ op. Het doel was tweeledig: het ontwikkelen van een veilige werkomgeving vanuit verschillende disciplines én het betrekken van de gehele organisatie bij het ontwerpen van de nieuwe situatie. Overigens werden ook buitenstaanders geraadpleegd, zoals viroloog Francesco Franchimon en architecten van Fokkema & Partners. Voorts werd bij het ontwerp gebruik gemaakt van de data die verzameld wordt door het ‘smart technology platform’ van EDGE.

Met als doel een veilige en prettige werkomgeving te realiseren werd een zogenoemde ‘3-B-approach’ ontwikkeld, met aandacht voor ‘Bytes’, ‘Behaviour’ en ‘Bricks’. Opvallend zijn onder (veel) meer kunstzinnige panelen die in de ruimte zijn aangebracht. Het resultaat van de inspanningen is te zien in onderstaand filmpje.

“We willen onze sector de weg vooruit wijzen”, zegt EDGE-topman Coen van Oostrom. “Kantoren moeten allereerst de gezondheid van medewerker ondersteunen, maar moeten bovendien duidelijke voordelen bieden ten opzichte van de thuiswerkplek. Het kantoor moet een comfortabele en gastvrije ruimte zijn, waar mensen elkaar veilig kunnen ontmoeten, waar ze creatief kunnen zijn en gedachten kunnen uitwisselen. We hebben veel positieve reacties ontvangen van onze medewerkers. Zij vinden de aanpassingen een geweldige aanvulling en gaan met vertrouwen terug naar kantoor.”


www.edge.tech

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie