Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Vitra organiseert eigen ‘summit’

,

Vitra organiseert eigen ‘summit’

Delen

De internationale beurs Orgatec gaat dit jaar niet door. Maar dat betekent niet dat de projectmeubelmarkt straks in oktober geheel verstoken moet blijven van informatie over de huidige en toekomstige ontwikkelingen in het projectinterieur. Her en der zoekt men andere manieren om de dialoog op gang te houden. Neem Vitra. Het bedrijf organiseert een eigen digitaal ‘summit’, te volgen vanaf de thuiswerkplek (of de besmettingsvrije kantoorwerkplek natuurlijk).

“2020 heeft ons beeld van hoe een ruimte ingericht moet zijn radicaal veranderd”, aldus een woordvoerder van de (design)meubelfabrikant in een toelichting. “Met name gemeenschappelijke ruimtes zijn het onderwerp van gesprek. Werkplekken moeten worden vernieuwd om met uitdagingen op het vlak van gezondheid en productiviteit om te gaan en onze woningen moeten met multifunctionele zones worden heringericht.”

Om deze kwesties uit te diepen, organiseert Vitra een eigen ‘summit’. “Tijdens de Vitra Summit zullen we onze eigen kennis combineren met die van experts uit de sector, waaronder ontwerpers, architecten en wetenschappers. Gedurende 2 dagen vol interactieve, digitale discussies nodigen we u uit om hypotheses, concepten, producten en ‘best practices’ te ontdekken, die zullen helpen om de overstap te maken naar het nieuwe normaal, zowel thuis als op het werk en onderweg.”

De Vitra Summit vindt plaats van 22 tot en met 23 oktober 2020. Bij de Orgatec-organisatie in Keulen hoopt men ongetwijfeld dat dit digitale initiatief niet al te succesvol wordt. Want het zou potentiële exposanten op het idee kunnen brengen de fysieke beurs in het vervolg maar helemaal links te laten liggen. Aan de andere kant: de afgelopen thuiswerk-maanden hebben ons allen geleerd dat digitaal werken prima kán, maar dat het de fysieke ontmoeting zeker niet in alle opzichten kan vervangen. De Orgatec kan aan deze wetenschap enige hoop ontlenen voor de toekomst van het evenement.

https://www.vitra.com/nl-nl/summit

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie