Home > Branche > Nieuws > Domotex verkent nieuwe werkelijkheid

,

Domotex verkent nieuwe werkelijkheid

Delen

Het duurt nog even voor het zover is, maar naar het zich nu laat aanzien zal de komende editie van de internationale vloerenbeurs Domotex gewoon doorgaan. Van 15 tot en met 18 januari 2021 zal de beursvloer in Hannover in het teken staan van van de nieuwe post-corona-werkelijkheid.

Als beursthema is gekozen voor de term ‘Cover New Ground’. In het kader van dit thema heeft de beursorganisatie alvast een aantal inspiratiebeelden verspreid. Deze beogen volgens een woordvoerder duidelijk te maken dat in de nieuwe werkelijkheid het denken ‘outside the box’ absoluut noodzakelijk is.

Meer informatie over de precieze invulling van Domnotex 2021 volgt de komende maanden.

www.domotex.de

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie