Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > ‘Welkom terug op kantoor’

,

‘Welkom terug op kantoor’

Delen

De Nowy Styl Groep – waartoe in ons land Rohde & Grahl behoort – heeft een document gepubliceerd waarin staat op welke manier we weer veilig terug kunnen naar het kantoor: ‘Welcome back… to the office!’.

Experts van de groep – één van de absolute topspelers in de Europese markt voor projectmeubilair – hebben de afgelopen tijd gewerkt aan een advies dat rekening houdt met alle relevante onderwerpen in het huidige kantoor.

In de Engelstalige publicatie wordt gefocust op een zestal thema’s: ‘health and safety at work’, ‘new organisation of space’, ‘visual communication’, ‘work rules’, ‘management activities’ en ‘appropriate furnishings’. “Samen vormen zij wat wij ‘the Workplace Safety Puzzles’ noemen”, aldus een woordvoerder. “Zeer specifieke acties en oplossingen die helpen bij het opnieuw organiseren van het kantoor om op die manier een veilige werkomgeving te creëren.”

“Meer en meer bedrijven keren terug naar het kantoor”, vervolgt de woordvoerder van de projectmeubelgigant. “Daar is het document een ‘must read’ voor iedereen die verantwoordelijk is voor veilige werkomstandigheden in ‘het nieuwe normaal’.”

Het document is hier te downloaden.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand