Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Prijzen voor König + Neurath

Prijzen voor König + Neurath

Delen

De Duitse Raad voor Vormgeving en het German Brand Institute hebben König + Neurath onlangs tweemaal onderscheiden met de German Brand Award.

Zo was er een ‘gouden plak’ voor K+N Work.Culture.Map in de categorie ‘Excellence in Brand Strategy and Creation – Brand Communication – Collaboration’. “Wie zijn bedrijf van binnenuit begrijpt en weet wat kenmerkend is voor de eigen arbeidscultuur, kan veranderingen doelgericht in gang zetten. Met de digitale adviestool K+N Work.Culture.Map kunnen de karakteristieke eigenschappen van een arbeidscultuur speels in kaart worden gebracht of via personeelsenquêtes worden gekwantificeerd. De verworven inzichten worden in een profiel gevisualiseerd en verder bewerkt tot suggesties voor de inrichting van werkomgevingen”, zo luidt de beschrijving van de toepassing door Viktoria König, verantwoordelijk voor de verschijningsvorm van het merk.

Zo motiveert de jury zijn beslissing voor de hoogste onderscheiding: “Een nieuwe digitale tool, die te midden van de concurrentie ongetwijfeld uniek is, die König + Neurath als totaalaanbieder respectievelijk procesbegeleider onderscheidt en de overgang naar een klantgericht merk in de dagelijkse praktijk op toonaangevende wijze promoot.”

Ook was er een onderscheiding voor het merk König + Neurath in de categorie ‘Excellent Brands’. “Het is een mooie bevestiging van ons werk om uit twaalfhonderd inzendingen uit veertien landen voor een dergelijke onderscheiding te worden geselecteerd. Het laat zien dat wij op de goede weg zijn om König + Neurath tot een sterk en herkenbaar merk consequent verder te ontwikkelen”, aldus Michael Cappello, de nieuwe woordvoerder van de directie van de firma König + Neurath AG. “Wij zullen onze jarenlange ervaring blijven inzetten voor inspirerende ideeën waarmee wij meedenken met onze klanten gedurende het hele proces van de kantoorinrichting. Van analyse van de arbeidscultuur via uitgebreide planning tot en met duurzame service.”

www.koenig-neurath.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand