Home > Branche > Nieuws > Best Base 20 jaar

,

Best Base 20 jaar

Delen

Binnenkort viert Best Base een jubileum. De ondervloer bestaat 20 jaar. In november 2000 opende de toenmalige Commissaris van de Koningin in  Gelderland, Jan Kamminga, de Best Base-fabriek in Wijchen.

“In de jaren daarna werden diverse soorten Best Base PU-ondertapijten geïntroduceerd”, aldus een woordvoerder. “Voor verschillende doelgroepen, van huishoudens tot kantoren, van internationale cruiseschepen tot 5-sterren hotels. De stoffeerders waren en zijn er blij mee: Best Base was als lichtgewicht ondertapijt een welkome weldaad van walhalla-niveau voor de schouders van de vakman, hoe sterk die ook zijn.”

Anno 2020 is Best Base een begrip in de markt”, vervolgt de woordvoerder. “Estillon viert de 20-jarige verjaardag van de Premium PU-ondervloerenrange op gepaste manier. In de komende zomerperiode blikken wij graag samen met u terug naar de afgelopen 20 jaar, en brengen de huidige Premium PU-collectie onder de aandacht.”

Best Base is ontstaan als project van Brabantse bedrijven die in Wijchen een fabriek neerzetten waarin menige rol ondertapijt geproduceerd is. “Recyclingsproducten met unieke kwaliteiten”, aldus Richard Bosveld, Managing Director van Estillon.

www.estillon.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie