Home > Branche > Hybride werken > Japke-d. Bouma over thuiswerken

Japke-d. Bouma over thuiswerken

Delen

De bekende columniste Japke-d. Bouma was afgelopen vrijdag te gast bij Omroep Gelderland, waar ze uitlegde wat thuiswerken voor haar betekent. De bekende critica van kantoortuinen legde uit dat er de afgelopen periode iets veranderd is in haar opvatting.

Japke-d. Bouma was de afgelopen jaren schier onontkoombaar in ‘kantoorland’. Met haar columns in NRC, haar boeken (onder meer ‘Werken doe je maar thuis’) en haar optredens op congressen vormt zij een belangrijke – en vaak ironische – stem in het Nederlandse kantoordebat.

Aan de talkshowtafel van Omroep Gelderland mocht ze onlangs uitleggen wat de huidige periode van gedwongen thuiswerken voor haar betekent. Ze bekende daarbij dat ze de impact van de cornona-crisis aanvankelijk een beetje verkeerd had ingeschat. In de eerste periode meende ze dat het gedwongen thuiswerken voordelig zou gaan uitpakken voor mensen die niet kunnen werken in de lawaaiige kantoortuin. Maar al spoedig bleek dit een verkeerde inschatting. Waarom? Dat legt ze hieronder zelf uit.


https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2455317/Japke-d-Bouma-over-thuiswerken-Wat-we-deden-was-belachelijk

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand