Home > Branche > Nieuws > Weer podcast over ‘het nieuwe normaal’ van FMN

,

Weer podcast over ‘het nieuwe normaal’ van FMN

Delen

Branchevereniging FMN publiceerde een vierde podcast over ‘Het nieuwe normaal’. deze keer gaat de uitzending over ‘reboarding, fysieke werkomgeving, faciliteiten en services online’.

“In de vierde aflevering zoomen we in op de veranderingen in de fysieke omgeving, faciliteiten en services. Wat zal er blijvend veranderen in de fysieke omgeving? Hoe passen we daar de dienstverlening op aan? Waar hebben medewerkers juist nu behoefte aan? En verandert daardoor de rol van FM?”

Hans Topée praat met Karen Hoogeboom (teammanager facilities en hospitality Jeugdbescherming Regio Amsterdam), Jacob Jan Bos (corporate manager commercie bij Hutten), Marco Meetz (hoofd facility & support bij ASR) en Sander de Meester (partner bij D&B The Facility Group).

De nieuwe podcast – en tal van andere – is te beluisteren via onderstaande link.

www.fmn/podcastfacilitair.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie