Interactieve catalogus MaterialDistrict

Zoals u waarschijnlijk weet is MaterialDistrict dit jaar definitief afgeblazen. Maar dat betekent niet de geïnteresseerden zich niet kunnen oriënteren op de laatste ontwikkelingen in ‘materialenland’.

Speciaal voor iedereen die zich zo verheugd had op het evenement in Rotterdam, heeft de organisatie van MaterialDistrict de catalogus van het evenement op internet geplaatst. In de ‘interactieve catalogus’ kunnen professionals zich vanaf de thuiswerkplek informeren over wat er allemaal gaande is in de wereld van de innovatieve materialen.

Overigens biedt de catalogus natuurlijk allesbehalve een volwaardige vervanging voor ‘the real deal’: het fysieke evenement. Laten we hopen dat we elkaar volgend jaar weer ‘gewoon’ kunnen treffen. Info over een ‘echte’ MaterialDistrict publiceren we zodra er witte rook is vanuit de organisatie van het evenement.

https://rotterdam.materialdistrict.com