Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Duurzame en ergonomische inrichting voor Friso Bouwgroep

, , , ,

Duurzame en ergonomische inrichting voor Friso Bouwgroep

Delen

Friso Bouwgroep in Sneek krijgt een kantoor met duurzame en ergonomische producten. Dat meldt De Jong Kantoormeubilair. In dit project is er gekozen voor meubilair van Palmberg en Bèta, in combinatie met akoestische oplossingen van Huislijn en Milliken.

“Afgelopen week hebben wij onze handtekening mogen zetten onder een prachtige opdracht: de herinrichting van het hoofdkantoor van Friso Bouwgroep in Sneek”, aldus een woordvoerder van De Jong Kantoormeubilair. “Friso Bouwgroep die volgend jaar 75 jaar bestaat, heeft ons gevraagd invulling te geven aan de werkplek van de toekomst waarbij rekening wordt gehouden met kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en ergonomie.”

In het kantoor zullen onder meer Palmberg Crew zit-sta bureaus worden geplaatst. “Dit bureau zorgt voor veel dynamiek op de werkvloer en geeft gebruikers de gelegenheid om staand of zittend te werken.” Als opbergsysteem is gekozen voor de Palmberg Prisma schuifdeurkasten, die tevens ingezet worden als room dividers. “Dit meubilair wordt aangevuld met  zit-sta vergadermeubilair, communicatiebruggen en grote vergadertafels. Palmberg staat voor Duitse degelijkheid, mooie designs, ergonomisch verantwoord en duurzaamheid.”

Het meubilair van Palmberg word gecombineerd met  vergaderstoelen, dynamische zit-sta krukken en bureaustoelen van Bèta. “Ook Bèta heeft ergonomie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De in Nederland geproduceerde Bèta Be Brave 200-bureaustoelen bestaan bijvoorbeeld voor 58 procent uit gerecycled materiaal en kan tot wel 98 procent worden gerecycled.  Deze eigentijdse stoelen voldoen zowel aan de Europese norm ergonomie (NEN-EN 1335) als aan de Nederlandse norm ergonomie (NPR 1813). Het conform, de kwaliteit en het design van het Bèta assortiment is een welkome aanvulling in deze totaalopdracht.”

“Naast het meubilair mochten wij meedenken over 1,5 meter maatregelen (COVID-19), privacy en akoestiek. De afscheidingswanden en akoestische maatwerk plafondpanelen van Huislijn in combinatie met een zorgvuldige opstelling bieden hier uitkomst.” Om het geluid nog beter te kunnen reduceren is er gekozen voor een hoogwaardig akoestische tapijttegel van Milliken. Milliken carpet heeft een eigen gepatenteerde akoestische tapijttegel ontwikkeld. “Hiermee wordt het contactgeluid in een ruimte met 30 tot 37 dB gereduceerd. Ideaal voor grote ruimtes waar veel mensen gebruik van maken zoals bijvoorbeeld de kantoortuin.”

De Jong Kantoormeubilair is trots op de samenwerking met Friso Bouwgroep en bovengenoemde partners, dankbaar voor het vertrouwen en kijkt er naar uit om binnenkort het vernieuwde kantoor in te mogen richten. “Binnenkort volgt er meer nieuws en zullen we foto’s laten zien van de oplevering.”

www.dejongkantoormeubilair.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie