Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > De Projectinrichter zet in op circulariteit

,

De Projectinrichter zet in op circulariteit

Delen

De Projectinrichter heeft niet stilgezeten gedurende de afgelopen corona-periode. Het bedrijf heeft de afgelopen maanden aangegrepen om de eigen circulaire propositie te perfectioneren.

De Projectinrichter hecht veel waarde aan het milieu en behoud van een gezonde en leefbare omgeving voor ons en toekomstige generaties. “De circulaire economie is één van de oplossingen voor het groeiende probleem van milieuvervuiling en schaarste aan grondstoffen”, aldus een woordvoerder. “Hier spelen we op in door u diverse circulaire producten en diensten aan te bieden die ervoor zorgen dat uw kantoormeubelen en projectstoffering langer meegaan. Wanneer uw meubilair aangepast moet worden aan veranderde bedrijfsprocessen of functionaliteit, zorgt De Projectinrichter voor een update van uw meubilair zodat dit weer voldoet aan uw wensen en de eisen van circulariteit.”

De Projectinrichter kan zorg dragen voor een complete circulaire inrichting. “Zo bieden we een breed en ruim assortiment aan hoogwaardig circulair meubilair, zoals stoelen, tafels of banken. Deze producten zijn voorzien van een EPD (Environmental Product Declaration) en geeft aan hoe het product tot stand is gekomen en hoe de levenscyclus verloopt aan de hand van een LCA (levenscyclusanalyse). Deze zijn eenvoudig te vinden op onze website.” Daarnaast biedt het bedrijf een ruim assortiment aan nieuw meubilair waar het een retourname en restwaarde op kan garanderen. “Middels circulair financieren kunt u circulair werken met overzichtelijke kosten. Zoals Full Operational Lease met een pay-per-use component inclusief inventaris-management.”

Peter Veer, mede-eigenaar van De Projectinrichter: “Circulair denken en werken is nu ook op kantoor binnen handbereik. Circulair inrichten kan via nieuw aanschaffen maar daag ons ook eens uit om uw bestaande meubelen via sale & lease back te upgraden. Na terugplaatsing profiteren uw medewerkers van optimale functionaliteit, een gezonde werkhouding en alles voor een vast bedrag per maand.”

Het landelijk werkende bedrijf De Projectinrichter is één van de grootste dealers van kantoor- en projectmeubilair aangevuld met een breed assortiment projectstoffering, dat via professionele adviseurs als architecten, projectmanagementbureaus en interieuradviesbureaus wordt verkocht aan eindgebruikers. De snelgroeiende aandacht voor circulair inrichten wordt gefaciliteerd door een op maat gemaakt pakket aan diensten, producten en financieringsmogelijkheden.

www.deprojectinrichter.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand