Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Metamorfose van Arper

, ,

Metamorfose van Arper

Delen

U kent ze wel: de metamorfose-achtige TV-programma’s waarin kandidaten of ruimtes een totale ‘make over’ krijgen. Arper laat met een paar afbeeldingen zien welke veranderingen projectruimtes moeten ondergaan in het corona-tijdperk.

Kantoor voor corona
Kantoor na corona
Vliegveld-lobby voor corona
Vliegveld-lobby na corona.

De ‘million dollar question’ (of in goed Nederlands: de ‘hamvraag’) is overigens natuurlijk: tonen de beide post-corona plaatjes ‘het nieuwe normaal’, of betreft het slechts kortstondige noodgrepen? Wie het weet, mag het zeggen (of, indachtig de overvloed aan sociale media-interacties over dit onderwerp: wie het níet weet, mag het zeggen).

www.arper.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand